in control met Infor M3

Neem contact met ons op
Infor M3 Cloudsuite
Mateq Solutions is Delivery Partner van Infor, een internationale onderneming met wereldwijd 142 kantoren en 17.000 werknemers met het hoofdkantoor in New York. Infor ontwikkelt en levert onder andere ERP oplossingen die zowel in de cloud als lokaal worden geïnstalleerd. Infor M3 is één van de meest gebruikte ERP-oplossingen voor internationaal opererende bedrijven.
M3 Cloudsuite is één van de belangrijkste producten binnen het Infor portfolio. Deze oplossing levert een branche specifieke functionaliteit voor middelgrote en grote bedrijven en bevat flexibele implementatie-opties voor vestigingen in meerdere landen. Met M3 wordt een compleet en complexe waardeketen beheerd en bestuurd.
ONZE FOCUS
De focus van Mateq Solutions ligt op de Finance & Control processen binnen M3 zoals:
  • Financiële administratie
    (grootboek, subadministraties)
  • Credit management
  • Kostprijzen
  • Internal accounting en cost accounting
  • Control cyclus
  • Vaste activa
  • Financiële rapportages
  • BTW/Intrastat
Voor veel landen heeft Infor land-specifieke modules ontwikkeld waarmee kan worden voldaan aan wettelijke verplichtingen inzake BTW en financiële rapportages. Mateq Solutions heeft ruime ervaring met de implementatie van deze modules bij diverse opdrachtgevers.

Wat wij doen

Implementatie

Mateq Solutions is gespecialiseerd in de Finance & Control processen van M3 Cloudsuite; dit onderdeel nemen wij volledig voor onze rekening. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat altijd centraal.

Lees meer..

Optimalisatie

Ook optimaliseert Mateq Solutions de inzet van Infor M3 bij bestaande gebruikers door het trainen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en oplossen
van problemen.

Lees meer..

Functionele support

Heeft u een specifiek probleem met Infor M3? Mateq Solutions biedt ook functionele ondersteuning aan bedrijven. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om problemen te analyseren en hiervoor een oplossing te zoeken, ook per functioneel onderdeel.

Lees meer..

Quikscan

Werkt u al langer met Infor M3, maar heeft u het gevoel dat het de dagelijkse processen in uw onderneming eerder afremt dan ondersteunt? Kom dan weer in control met de quickscan van Mateq Solutions.

Lees meer..

Contact