in control met Infor M3

Neem contact met ons op
Quick Scan analyse Infor M3
Het komt regelmatig voor dat een onderneming langere tijd met Infor M3 werkt maar langzamerhand het gevoel krijgt dat het de dagelijkse processen niet voldoende meer ondersteunt. Bijvoorbeeld door gebrek aan kennis bij (nieuwe) medewerkers of onvoldoende geïntegreerd werken. Wilt u weer in control zijn? In situaties als deze biedt de Quick scan van Mateq Solutions uitkomst. Hierbij wordt een analyse gemaakt van de bedrijfsprocessen en huidige werkwijze waarna deze worden afgestemd met de beschikbare functionaliteiten.

Wat wij doen

Implementatie

Mateq Solutions is gespecialiseerd in de Finance & Control processen van M3 Cloudsuite; als onderdeel van integrale implementatie-projecten nemen wij dit onderdeel volledig voor onze rekening. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat altijd centraal.

Lees meer..

Optimalisatie

Ook optimaliseert Mateq Solutions de inzet van Infor M3 bij bestaande gebruikers door het trainen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en oplossen
van problemen.

Lees meer..

Functionele support

Heeft u een specifiek probleem met Infor M3? Mateq Solutions biedt ook functionele ondersteuning aan bedrijven. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om problemen te analyseren en hiervoor een oplossing te zoeken, ook per functioneel onderdeel.

Lees meer..

De quikscan

Werkt u al langer met Infor M3, maar heeft u het gevoel dat het de dagelijkse processen in uw onderneming eerder afremt dan ondersteunt? Kom dan weer in control met de quickscan van Mateq Solutions.

Lees meer..

Contact