in control met Infor M3

Neem contact met ons op
Implementatie Infor M3 Cloudsuite
Mateq Solutions implementeert de Finance & Control oplossingen van Infor M3 Cloudsuite, waarbij we altijd vanuit de klantsituatie werken. Wij combineren een optimale invulling van eisen met de wensen van de klant, uiteraard oog houdend voor de mogelijkheden die de ERP-software biedt. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat tenslotte altijd centraal.

Wat wij doen

Implementatie

Mateq Solutions is gespecialiseerd in de Finance & Control processen van M3 Cloudsuite; dit onderdeel nemen wij volledig voor onze rekening. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat altijd centraal.

Lees meer..

Optimalisatie

Ook optimaliseert Mateq Solutions de inzet van Infor M3 bij bestaande gebruikers door het trainen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en oplossen
van problemen.

Lees meer..

Functionele support

Heeft u een specifiek probleem met Infor M3? Mateq Solutions biedt ook functionele ondersteuning aan bedrijven. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om problemen te analyseren en hiervoor een oplossing te zoeken, ook per functioneel onderdeel.

Lees meer..

Quikscan

Werkt u al langer met Infor M3, maar heeft u het gevoel dat het de dagelijkse processen in uw onderneming eerder afremt dan ondersteunt? Kom dan weer in control met de quickscan van Mateq Solutions.

Lees meer..

Contact