in control met Infor M3

Neem contact met ons op
Functionele Support Infor M3
Mateq Solutions biedt niet alleen volledige trajecten aan maar ook functionele ondersteuning aan bedrijven die met Infor M3 werken. Heeft uw onderneming problemen met één of meerdere functionele onderdelen van M3? Door onze uitgebreide kennis en ervaring analyseren wij deze problemen om hiervoor een oplossing te zoeken. Als Infor Delivery Partner hebben wij direct toegang tot een uitgebreide database van probleembeschrijvingen en oplossingen.

Wat wij doen

Implementatie

Mateq Solutions is gespecialiseerd in de Finance & Control processen van M3 Cloudsuite; dit onderdeel nemen wij volledig voor onze rekening. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat altijd centraal.

Lees meer..

Optimalisatie

Ook optimaliseert Mateq Solutions de inzet van Infor M3 bij bestaande gebruikers door het trainen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en oplossen
van problemen.

Lees meer..

Functionele support

Heeft u een specifiek probleem met Infor M3? Mateq Solutions biedt ook functionele ondersteuning aan bedrijven. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om problemen te analyseren en hiervoor een oplossing te zoeken, ook per functioneel onderdeel.

Lees meer..

Quikscan

Werkt u al langer met Infor M3, maar heeft u het gevoel dat het de dagelijkse processen in uw onderneming eerder afremt dan ondersteunt? Kom dan weer in control met de quickscan van Mateq Solutions.

Lees meer..

Contact