in control met Infor M3

Neem contact met ons op
Optimalisatie van Infor M3
Of het nu gaat om bedrijven die Infor M3 onlangs in gebruik hebben genomen of bedrijven die al jaren met de software van M3 werken: Op een gegeven moment ontstaat de behoefte om processen te verbeteren of opnieuw in te richten.

Mateq Solutions optimaliseert het gebruik van M3 bij bestaande gebruikers door het verzorgen van trainingen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en/of oplossen van problemen.

Met een Quick scan voeren wij een analyse uit op uw bestaande processen en doen aanbevelingen voor verbeteringen. Op basis van de uitkomsten wordt een verbeterplan opgesteld, waarna verbeteringen gefaseerd worden doorgevoerd.

Wat wij doen

Implementatie

Mateq Solutions is gespecialiseerd in de Finance & Control processen van M3 Cloudsuite; dit onderdeel nemen wij volledig voor onze rekening. Ondersteuning en beheersing van de bedrijfsprocessen staat altijd centraal.

Lees meer..

Optimalisatie

Ook optimaliseert Mateq Solutions de inzet van Infor M3 bij bestaande gebruikers door het trainen en begeleiden van medewerkers, het implementeren van de juiste functionaliteiten en oplossen
van problemen.

Lees meer..

Functionele support

Heeft u een specifiek probleem met Infor M3? Mateq Solutions biedt ook functionele ondersteuning aan bedrijven. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om problemen te analyseren en hiervoor een oplossing te zoeken, ook per functioneel onderdeel.

Lees meer..

Quikscan

Werkt u al langer met Infor M3, maar heeft u het gevoel dat het de dagelijkse processen in uw onderneming eerder afremt dan ondersteunt? Kom dan weer in control met de quickscan van Mateq Solutions.

Lees meer..

Contact